Vergelijk Star Beach Village bij 5 aanbieders

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren. Bekijk daarom alle aanbieders voordat u boekt.
Meest geboekt bij:
powered by:

Faciliteiten

Het resort is opgebouwd uit 183 kamers, verspreid over verschillende gebouwen. Deze zijn stuk voor stuk verzorgd ingericht en netjes onderhouden. In het hoofdgebouw bevindt zich de lobby met receptie, een supermarktje en een internethoek. Over het hele complex heeft u bovendien de beschikking over gratis WiFi.

Ook de liefhebbers van het goede leven komen goed aan hun trekken. Over het hele resort zijn diverse mogelijkheden om iets te eten of iets te drinken. Zo is er een bar, een snackbar, een poolbar en een restaurant. Op het naastgelegen Star Beach kunt u bovendien alles eten wat u maar wil, of dat nu Aziatisch, Italiaans of Nederlands is. Even tot rust komen? Geniet van het wellnesscenter, waar massagebehandelingen, schoonheidsbehandelingen en aromatherapie tot de mogelijkheden behoren.

Wilt u uw lichaam ook een beetje in conditie houden tijdens uw vakantie? Zwem dan uw baantjes in een van de zwembaden, of kies uit een van de volgende sporten:

• Basketbal
• Fitness
• Minivoetbal

Op zoek naar een adrenalinekick? Op Star Beach kunt u (tegen betaling) uw grenzen opzoeken door bijvoorbeeld te bungeejumpen, te jetskieën of een tochtje op de banaan te nemen.

Foto's


Vergelijk Star Beach Village bij 5 aanbieders Bekijk prijs